Onze collega's zijn gedreven vakmensen, met verstand van zaken. Doordat onze producten, onze markt en onze organisatie continue in ontwikkeling zijn, zijn onze collega's dat ook. Maar er mag natuurlijk ook gelachen worden!

Wat zeggen onze teamspelers zelf?

Mathijs Valk

Ik ben vanaf het HBO binnen gerold bij TenCate, en binnen een korte periode heb ik mezelf met behulp van TenCate opgewerkt van uitzendkracht tot teamleider. Daarnaast ben ik afgelopen jaar verkozen tot lid van de Ondernemingsraad en word ik betrokken bij diverse interessante projecten binnen het bedrijf.

Geen enkele dag is hier hetzelfde en dat maakt het werken bij TenCate zo leuk. De ene dag ben je druk met je team aan het werk om een gezamenlijk doel te bereiken. De de andere dag ben je meer op jezelf aangewezen. Deze afwisseling houdt het werk uitdagend en interessant. Bovendien zijn er veel doorgroeimogelijkheden en trajecten om jezelf verder te ontwikkelen.

Mathijs Valk
teamleider
backing
nijverdal
Herman Biester
coordinator
nijverdal
logistics

Herman Biester

Als Logistics Coördinator ben ik verantwoordelijk voor alle export naar onze klanten wereldwijd. Daar komen veel verantwoordelijkheden en uitdagingen bij kijken, wat geen dag hetzelfde maakt. Het geeft naast hectiek ook veel voldoening wanneer uiteindelijk alles lukt.

Om het werken bij TenCate samen te vatten moet ik een uitspraak lenen van Johan Cruijff: "Ik heb geen geheim van succes; gewoon je best doen, iets leuk vinden en goede mensen om je heen verzamelen. Want alleen kun je niks en met z'n allen kun je alles." Dat is waar het uiteindelijk om gaat!

Tamara Burgers

Binnen mijn rol bij Backing ben ik verantwoordelijk voor de planning. Ik zorg ervoor dat de juiste producten op het juiste moment worden gemaakt, zodat ze op tijd bij de klant aankomen. Ik zie en spreek elke werkdag andere collega's dan de dag ervoor, doordat ik ook aansluit bij overleggen op de werkvloer. Tevens word ik betrokken bij allerlei overkoepelende organisatieprojecten. Zo leer ik veel en kan ik groeien.

Tamara Burgers
planning
backing
nijverdal