Stage en afstuderen

Tijdens je stage krijg je de ruimte om TenCate als bedrijf te leren kennen. Je werkt aan een eigen opdracht waar je zelf verantwoordelijkheid voor draagt. Dat vraagt om doorzettingsvermogen, een proactieve houding en zelfstandigheid. Maar natuurlijk helpen we je daarbij als dat nodig is.

TenCate heeft continu stage- en/of afstudeeropdrachten in allerlei disciplines van de organisatie. Interesse? Klik hier voor onze vacatures voor stagiaires.

Sollicitatieprocedure stage- of afstuderen

Ben je geïnteresseerd in één van onze (afstudeer)stages? De sollicitatieprocedure bestaat uit de volgende stappen:

 1. Sollicitatie per email

  Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief per email. Probeer zo goed mogelijk aan te geven wat je zoekt in een stage- of afstudeeropdracht.

 2. Verspreiding binnen TenCate

  Jouw sollicitatie wordt beoordeeld op achtergrond en inhoud van de aanvraag. Op basis hiervan wordt jouw sollicitatie intern doorgestuurd. Het kan even duren voordat je een reactie kunt verwachten, maar we willen binnen twee weken een terugkoppeling geven.

 3. Sollicitatiegesprek

  Wanneer we in jouw CV en motivatie voldoende aanknopingspunten met onze stage zien, dan nodigen we je graag uit voor een oriënterend gesprek. Bij de uitnodiging ontvang je informatie over datum, tijd en locatie. Je spreekt altijd met je toekomstige begeleider.

Vereiste competenties vind je terug in onze vacaturetekst. De drie kerncompetenties van TenCate zijn: resultaatgericht, ondernemerschap en initiatief, innovatief vermogen. Heb je hierover nog vragen? Bel dan gerust met de contactpersoon.

Het kan zijn dat we je vragen om - naast het ingevulde en ondertekende informatieformulier - originele stukken mee te nemen van:

 • een of meer geldige identiteitsdocumenten
 • loonbelastingverklaring

In portefeuille

Wanneer je niet in aanmerking komt voor de stage en TenCate wil wel graag jouw CV in portefeuille houden, vragen we je toestemming daarvoor. Wellicht hebben we in de toekomst een passende stage en dan nemen we graag contact met je op.

Procedure bij afwijzing

Als TenCate besluit dat je niet in aanmerking komt voor de stage, ontvang je zo spoedig mogelijk bericht waarin we je afwijzing zo goed mogelijk motiveren.

ZOEK OP LAND OF PLAATS

ZOEK

ONTMOET JE TOEKOMSTIGE COLLEGA'S

Tom

De diversiteit in producten, mensen en zelfs productie-installaties maken het werken voor TenCate zeer interessant en afwisselend.

Tom, Managementtrainee

meer toekomstige collega's
Background Image